Kapcsolatfelvétel

Bemutatkozás

Ismerj meg minket!


Engedd meg, hogy pár sorban bemutatkozzunk és bemutassuk neked családi vállalkozásunk.

2013-ban indítottuk el a vállalkozást, mert szerettük volna, ha másokhoz is eljutnak ezek a termékek,melyeknek az ára sokkal kedvezőbb az ismert márkáknál, ám minőségben felveszik velük a versenyt!
Minden anyuka számára elvárás, hogy gyermeke komfortérzete a legjobb legyen és ehhez szobatiszta korszakáig elengedhetetlen a megfelelő minőségű pelenka kiválasztása. 
Egy jó pelenka testhezálló, jó minőségű, nagyon jó nedvszívó és nedvességzáró tulajdonsággal rendelkezik.
Személy szerint mi is büszkélkedhetünk 3 kislánnyal.
Az általunk forgalmazott pelenkák mindegyike átesett egy próbán, kíváncsiak voltunk milyen eredményt érnek el a valós körülmények között, mert minket sem a gyári teszteredmények érdekeltek. Így tehát nyugodt szívvel ajánljuk ezeket a pelusokat minden kedves látogatónknak. Annak érdekében, hogy teljesen kizárjuk a csalódás lehetőségét is, próbacsomagok állnak rendelkezésre! Nagyon reméljük ti is és a csöppségetek is elégedett lesz, hiszen számunkra ez a legfontosabb!

Gondoltunk a szülőkre is, kattints a Szülők kedvencei menüpontra és válogass kedvedre jobbnál jobb kényeztető termék közül, frissülj fel egy hosszú fárasztó nap után.
Hidratáló, regeneráló, kényeztető és ápoló krémek széles választéka vár rád ugyancsak megfizethető áron.
Nálunk minden egy helyen megtalálható, ezért van egy jó hírünk, ha Babád és Magad kényeztetéséről egyszerre szeretnél gondoskodni, mi még kedvezményesebben biztosítjuk ezt számodra! Bővebben tájékozódhatsz egyedi ajánlatunkról az Állandó ajándékok és kedvezmények! segítség rovatunkban!

Biztosan felmerül benned a kérdést, vajon ezt mind, amit az előbb olvastam, megkaphatom  gyorsan, keresgélés nélkül, kényelmesen, jó áron anélkül, hogy felálljak ebből a székből?

Válaszunk: természetesen Igen!
A megoldás, amit ajánlani tudunk

A Buba-Baba Webáruház!

A Buba-Babánál arra törekedtünk, hogy mindenki igényét kielégítsük.
Egyaránt megtalálhatóak az ismert márkák a kevésbé ismert gyári csomagolású termékek és az olcsóbb árkategóriát képviselő, ám minőségi gazdaságos pelenkák is.
Kényelmesen, otthonról, pár gombnyomással tudsz vásárolni, így utazási költséget és időt takaríthatsz meg, amit később a családodra fordíthatsz. Bukkanhatsz itt olyan termékekre is, melyeket a nagyáruházakban nem forgalmaznak, de felveszik a versenyt ismert társaikkal szemben.

A futár kedvező feltételek mellett, akár ingyen otthonodba szállítja a megrendelt termékeket.

Mindenki számára nagyon fontos, hogy azt, olyan minőségben és feltételekkel kapja kézhez, ahogyan azt szerette volna, ezért mindenre termékgaranciát vállalunk a szerződési feltételeinkben leírtak szerint.

A Buba-Babánál folyamatosan bővítjük a kínálatot, ráadásul több fórumon is kommunikálunk vásárlóinkkal. A nagy áruházakban személytelenül vásárolunk, mi ezzel szemben törődünk az édesanyákkal, minden törekvésünkkel igyekszünk kielégíteni a kívánságokat és válaszolunk az esetlegesen
felmerülő kérdésekre.

Nem fordulhat elő, hogy a polcon egy adott termék más árral van feltüntetve és ez csak a pénztárnál derül ki. Folyamatos akciókkal kedveskedünk minden hónapban, melyről, mint egy akciós újságban, hírlevelükben és a közösségi portálunkon keresztül értesülhetsz. A Buba-Baba célja, hogy mindent megtalálj, ami a babákkal kapcsolatos, ne legyen szükség kiegészítő vásárlásokra.
Minden vásárlásról, (a vásárlás napján) visszaigazolást küldünk a regisztrált e-mail címre, így még egyszer ellenőrizheted, mi került a kosárba.
Egészségpénztári számlát is ki tudunk állítani, így később a termékek ára visszavándorol a család zsebébe!


Foglaljuk össze milyen előnyökkel is jár, ha a Buba-Baba Webáruházban vásárolsz:


Rendelj webáruházunkban pár egyszerű lépésben és folytathatod tovább napi teendőid, a futár hamarosan szállítja a megrendelt termékeket.