Pine Premium Care

Pine Premium Care

Pine Prémium

1960 Ft
Darab ár: 49 Ft
  1. Rendkívül nagy nedvesség felszívó kapacitás: A PINE pelenkák különleges összetétele a ZÖLD ZÓNÁBAN rejlik. A ZÖLD ZÓNA (dupla nedvesség elvezető réteg) adja a pelenka magját, ami közvetlenül a baba feneke alatt helyezkedik el. A benne található nagy mennyiségű nedvesség felszívó granulátumok nagy területen oszlanak szét, melynek köszönhetően a pelenka gyorsan magába szívja a nedvességet és megakadályozza a visszaszivárgást Ezért kisbabád bőre mindig száraz marad! A ZÖLD ZÓNA másik ehyedi sajátossága a különleges, Mérnökök által tervezett rácsos vizeletelvezető csatorna, ami jól eloszlatja a pelenkába kerülő nedvességet. Így terhelés vagy a baba mocorgásának hatására sem engedi azt a baba fenekének irányába visszaszivárogni. Emiatt a baba bőre minden alkalommal száraz marad. 
  2. Légáteresztő képesség: A PINE pelenkák légáteresztő (lélegző) textil borítással készültek. Ennek köszönhetően a baba bőre a pelenkában is folyamatosan lélegzik. (a lélegző felület frissen tartja a baba popsiját, nem engedi befülledni az érzékeny bababőrt) 
  3. A PINE pelenkák további újdonsága a Baby Comform kialakításban rejlik. Ez egy extra nedvszívó, gumírozott réteg, ami végigköveti a pelenka nedvszívó területének vonalát, és tökéletesen útját állja a nedvességnek! Mindez annak köszönhető, hogy egyedien, rácsosan kialakított nedvszívó zónákkal rendelkezik, amelyek gyorsan elvezetik a nedvességet. A PINE pelenka szuper lágy és anti allergén rugalmas oldalsó szegélyei, (tapadó fodrocskái) végig követik a baba lábának vonalát, és igazodnak a pici testéhez és állandó változásaihoz.

Készleten

Biztonságos online rendelés

Kiszereleés: 40 db

Jellemző: pelenka, gyári csomagos, dermatológiailag tesztelt, tépőzáras, pocakkövető tépőzár

Méret: Mini (2) 3-6 kg

Megosztás