Meghívó Pelenka webáruházunkba

Meghívó Pelenka webáruházunkba

 

 

A kedvezményprogramunk jelenleg átalakítás alatt van, HAMAROSAN közzétesszük az új egyszerűsített és még felhasználóbarátabb programunkat!

Addig is íratkozz fel hírlevelünkre, minden kedves regisztrálónkat értesíteni fogjuk az új rendszer működésével kapcsolatosan!

Teljesen egyedi innovatív megoldás, mellyel igazán nagyszerű kedvezményekben részesülhet mindenki aki csatlakozni fog a Csoportunkba!

Szíves türelmüket kérjük addig, hamarosan jelentkezünk!

Üdv.

Buba-Baba csapat

 

 

A Buba-Baba Webáruház Új Kedvezményprogramjának tájékoztatója.

Az új rendszer bevezetésével bárki számára lehetőség nyílik a díjtalan házhozszállítás igénybevételére, továbbá még kedvezőbb áron juthat hozzá az általunk forgalmazott termékekhez!

 

1.)    Ki vehet részt a programban?

2.)    Hogyan igényelhetek Meghívót?

3.)    Hogyan jutok hozzá a kedvezményekhez?

4.)    Mi után jár hűségösszeg és mennyi?

5.)    Hogyan is működik ez a gyakorlatban?

6.)    Mikor és hogyan vehető igénybe a kedvezmény?

7.)    Hol értesülhetek az aktuálisan engem megillető kedvezményről?

8.)    Halmozható-e a kedvezmény?

9.)    Miért éri meg belépnem ebbe a programba?

 

1)      Ki vehet részt a programban?

Minden olyan kedves vásárlónk, aki regisztrál oldalunkon és igényel tőlünk egy személyre szabott Meghívót, melynek segítségével saját virtuális csoportja jön létre.

 

2.)     Hogyan igényelhetek Meghívót?

Írj nekünk: [Meghívót kérek] szöveggel az info@bubababa-pelenka.hu e-mail címünkre 

 

3)      Hogyan jutok hozzá a kedvezményekhez?

A Meghívót bárki számára továbbküldheted, akiről úgy gondolod hasznos dolgokra lelhet a saját családja számára.
Ha az a személy, akinek továbbítod meghívód és azon keresztül beregisztrál és vásárol a Buba-Baba Webáruházban az őt megillető hűségösszegek a TE Buba-Baba számládon is jóváírásra kerülnek a vásárlás teljesülését követően. A regisztrációról értesítést küldünk neked is!
FONTOS! Arról az e-mail címről küldd a meghívót, amivel beregisztráltál az oldalunkon.

 

4)      Mi után jár hűségösszeg és mennyi?

Minden vásárlás teljesülését Hűségösszeggel jutalmazzuk, melyeket a későbbi vásárlások folyamán bármikor beválthatsz (nincs időhöz kötve, készpénzre nem váltható).

A vásárlásnál minden megkezdett 1000 forint után 20 Ft , 20 000 Ft feletti vásárlás esetén DUPLÁZUNK, 1000 forintonként 40 Ft íródik jóvá a Bubababa számlán!

 

5.)     Hogyan is működik ez a gyakorlatban?

Vegyünk egy példát, hogy jobban érthető legyen, hogyan is működik a rendszer:

Kiküldöd 2 ismerősödnek a személyre szabott meghívód, hogy ajánld a Buba-Baba Webáruházat. Ők is igényelnek meghívót tőlünk, hogy részt vegyenek a programban és ők is ajánlják az ő ismerőseiknek. A példa kedvéért személyenként 1-1 barátnak.

Ez a te nézőpontodra lefordítva, annyit jelent, hogy a virtuális csoportodba jelenleg 4 fő tartozik. A könnyebb számolhatóság kedvéért tegyük fel, hogy mindannyian vásárolnak tőlünk 10 000 ft értékben.

Az előzőekben leírt hűségprogramunk alapján ők egyenként 200 Ft jóváírást kapnak.
Mivel ők a TE csoportodba tartoznak, részedre minden egyes összeget jóváírunk, amiben ők részesülnek, tehát a számládon 4X200 Ft-ot, azaz 800 Ft-ot írunk jóvá!

A példában felhozott esetben a vásárlásod végösszegét 800 Ft-tal csökkentheted.

 

6)      Mikor és hogyan vehető igénybe a kedvezmény?

Minden vásárlás alkalmával felhasználható az összegyűjtött kedvezmény!
Egyszerűen a Rendelés véglegesítése előtt a Szeretnéd beváltani?Kattints ide! gombra kell klikkelni és máris levonódik a rendelés végösszegéből!

7)      Hol értesülhetek az aktuálisan engem megillető kedvezményről?

A www.bubababa-pelenka.hu oldalon bejelentkezés után a fejlécben található Saját fiókom menüpontban a hűségkedvezmény négyzetben látható az aktuális felhasználható egyenleged.

8)      Halmozható-e a kedvezmény szintje?

Amennyiben jóváíródott, az nem vész el, következő hónapokra is átvihető és bármikor felhasználható, de kizárólag egy összegben lehet a teljes kedvezményt érvényesíteni.

9.)     Miért éri meg belépnem ebbe a programba?

Ez egy nagyon egyedi program a bababoltok körében. Ajánld az oldalt ismerőseidnek, rokonaidnak főként a kismamáknak, akik szeretnék a pelenkára szánt kiadásaikat csökkenteni, vásároljátok meg nálunk ezeket a termékeket:
(Gazdaságos pelenka, Gyári csomagos pelenka, babaápolási szerek, babákkal kapcsolatos kiegészítők, bio és öko termékek, kozmetikumok, testápolók, tusfürdők, amik a szülők kényeztetését szolgálják, továbbá kímélő mosószerek, baba textiltisztítók, ágyneműk széles választéka áll rendelkezésre.
Ha elég nagy lesz a virtuális Buba-baba csoportod, akár teljesen ingyen vásárolhatsz nálunk minden hónapban. Máshol csak olcsón vásárolhatsz, de itt elérheted, hogy
Ingyen vásárolsz pelenkát vagy bármi mást, ami a kínálatunkban fellelhető!