Baba krémtusfürdő Shea vaj és narancsvirág 400 ml
Baba krémtusfürdő Shea vaj és narancsvirág 400 ml

Baba krémtusfürdő Shea vaj és narancsvirág 400 ml

Tusfürdő

880 Ft
Csomag ár: 549 Ft

A shea vaj és narancsvirág tökéletes kombináció: a shea vaj lágyan ápolja a bőrt, míg a narancsvirág finom illata édesebbé varázsolja a zuhanyozás perceit.
 

Jellemzők

Bőrbarát pH értékű, bőrgyógyászatilag tesztelt

Termék információk

Termék jellemzők:
• Sheavaj és narancsvirág
• Kényeztető tusfürdő
• Bőrbarát pH értékű
• bőrgyógyászatilag tesztelt
• Mindennapos használatra

A shea vaj az afrikai sheafa, más néven karitéfa gyümölcsének magjából nyert puha vaj. Tápláló E-vitamint és béta-karotint tartalmaz, melyek hatására a bőr puha és selymes lesz. A Baba shea vaj és narancsvirág kényeztető tusfürdő könnyed, finom illata és krémes, lágy habja különleges élménnyé varázsolja a zuhanyozás perceit. Fürdésre és kézmosásra is használható.

Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta nyújt gyengéd ápolást a magyar családoknak a mindennapokban. Jól ismert összetevőivel és illataival a Baba igazán okos választás, a család összes tagja számára megfelelő. Minden a méltán híres Lanolinos szappannal indult, mára viszont kibővült termékválasztékkal fedi le a különböző igényeket: habfürdő, sampon, testápoló, szappan, folyékony szappan, és dezodor formájában. Mi több, a Baba tusfürdők a magyarok kedvencei, a márka évek óta piacvezető a kategóriában. Nem is csoda, hiszen az esti fürdés közben indul az igazi ramazuri, amikor a gyerekek elmerülnek a fantáziavilágukban, és egy boldogabb lelki állapotba kerülnek - és ez maga a Baba pillanat. A Baba küldetése, hogy a könnyed játék által közelebb hozza a szülőket és a gyerekeket. Éljen a ramazuri!

Készleten

Biztonságos online rendelés

Megosztás