Pelenkát keresel, de nem tudod mire van szükséged?
Válassz az alábbi kategóriákból!

Egy pelenka webáruház, ahol a babádnak való pelenkákat találsz!

Ugye Te is a legjobbat szeretnéd a kisbabádnak adni mindenből? Pelenkából is többféle van, ne válassz találomra, hanem csakis olyan terméket használj, ami a kicsinek a legtöbbet nyújtja! A pelenka végigkíséri a babák életének első szakaszát, egészen addig viselik a pelenkát, méghozzá éjjel és nappal, amíg már magabiztosan és önállóan nem tudják használni a bilit, illetve a vécét. Nem véletlenül készül olyan sokféle pelenka, amiben nemcsak aludni, játszani, de akár fürdeni is lehet!

Pelenka webáruházunkban minden típusból találsz pelenkákat, amiknek a használatával kicsi babád a legjobban fogja érezni magát, akármit is csinál éppen. A hétköznapi használatra való bugyipelenka mellett különböző nadrágpelenkák és úszópelenkák is megrendelhetőek a pelenka webáruházunkból. Honnan tudod, hogy egy pelenka webáruházból rendelt pelenkát szeretni fog a babád?

A pelenkák elsődleges feladata a jó nedvszívó képesség, a baba védelme. A székletet és a vizeletet is fel kell fogniuk és a következő pelenkacsere időpontjáig megtartani azt. Előfordul, hogy a pelenka szivárog, ez nem feltétlenül a pelenka selejtes voltát jelenti. Ugyanígy számít a jó méret használata is. A pelenkákat aszerint méretezik, hogy mekkora súlyú babára készülnek. Természetesen se a túl nagy, se a túl kicsi pelenka nem jó. Az az ideális, ha kényelmesen illeszkedik, de nem áll el, nem szivárog. Ha túl kicsi, kidörzsöli a baba bőrét, ami könnyen kütésessé válhat.

Persze könnyű mondani, hogy mi az, ami jó, de akkor válik egyértelművé, ha már kipróbálta az ember. Pelenka webáruházunkban éppen emiatt biztosítjuk a próbacsomagok megvásárlásának lehetőségét is. Rendelj 3 darabos próbacsomagjainkból, hogy megtudd, melyik fajta és méret lesz a tökéletes a kicsi számára! A próbacsomagot akkor is érdemes megrendelni pelenka webáruházunkból, ha a baba növésben van és egy súlyhatárt átlépve nem tudod melyik pelenka passzol rá a leginkább.

Nézz körül pelenka webáruházunkban, és használd a pelenkáinkat, amiket kedvező áron tudsz megrendelni babádnak!