Szerződési feltételek

Az eladó adatai

Cégnév: Buba-Baba Webáruház

Székhely: 1221 Budapest, Leányka utca 36.

Adószám: 66174613-2-43

Telefonszám: 06 30 727 59 74

E-mail cím: info@bubababa-pelenka.hu


Általános tudnivalók

Az árak Ft-ban értendőek és a 27%-os Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.

A Webáruházunkban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges.

A megrendelés leadása még nem minősül szerződésnek. A szerződés létrejöttéig a megrendelés módosítható, illetve lemondható, vagy a Weboldalon, vagy elektronikus levélben.

A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen szerződés feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. A  feltételek elfogadása esetén, valamint a rendelés teljesítéssel (az áru megvásárlásával) szerződés jön létre a  Webáruház és felhasználója között.

 

Regisztráció

A regisztráció a Weboldal főoldalán található „Regisztráció” menüpont alatt történhet az alábbi (kötelező) adatok megadásával:

Személyes adatok

Vezetéknév
Keresztnév
Felhasználónév
Telefonszám
E-mail cím
Jelszó
Vásárlási feltételek elfogadása                                 

Címek

Név
Irányítószám
Település
Közterület (út, utca, körút, tér..stb...)
Házszám


Vásárlás menete:

1. A regisztrálás

2. Megrendelés összeállítása- termékek kosárba helyezése

3. Esetleges kedvezményt jelentő kuponkód beírása

4. Fizetés gombbal folytatódik a vásárlás

5. Szállítási mód kiválasztása

6. Cím kiválasztása

7. Fizetés módjának kiválasztása

8. Rendelés feladása


A megrendelés visszaigazolása: Termékeink többnyire raktáron vannak, ennek ellenére előfordulhat átmeneti készlethiány. Amennyiben ilyen terméket rendel, erről e-mailben értesítést küldünk.

Saját fiókom használata:

A Címek menüpontban van lehetőség beállítani a számlázi és szállítási címet. Az rendszer több cím tárolására is alkalmas. A megfelelő szállítási címet minden esetben a rendelés feladása előtt kell majd kiválasztani.
A regisztráció során megadott adatok helyességéért és valódiságáért az Ügyfél felel.
A Szolgáltató nem felel az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért, ezekkel kapcsolatosan az Ügyfél kártérítési igénnyel nem léphet fel.

A megadott adatok - így a hibásan megadott adatok is - bejelentkezés után bármikor módosíthatók a Személyes adatok menüpont alatt.
Amennyiben már leadott megrendeléssel kapcsolatban kíván az Ügyfél adatot módosítani, úgy azt elektronikus levélben teheti meg a rendelés leadását követő munkanap reggel 8:00 óráig.
Az ebből adódó késedelmes teljesítésért a Szolgáltató nem felel.
A Szolgáltató garantálja, hogy az Ügyfél által a regisztráció során megadott adatokat harmadik személy részére nem adja át. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.
A valós regisztrációval az Ügyfél hozzájárul személyes adatainak a Szolgáltató általi kezeléséhez.

A Rendeléseim menüpont alatt visszatekinthetőek az előzőleg leadott rendelések és a rendelési azonosító alapján az aktuális megrendelés alakulását folyamatosan nyomonkövetheti.


Szerződés tárgya          

A szerződés tárgyát a eladásra kínált termékek képezik. A termékek lényeges tulajdonságai, jellemzői, a termékek használatára vonatkozó utasítások a konkrét termék leírásában találhatók.
A Weboldalon szereplő képek, fotók, ábrák csak illusztrációs célt szolgálnak, a termékek tényleges fizikai tulajdonságai (pl. szín,minta) eltérhetnek.
A pelenkákon feltüntetett Kg jelölések csak tájékoztató jellegűek!
Az adott termék vételára mindig a termék mellett feltüntetett összeg, amely tartalmazza az általános forgalmi adót. A termékek vételára nem tartalmazza a szállítás költségét.
A Szolgáltató fenntartja a jogot a termékek árainak módosítására.
A módosított ár a Weboldalon való megjelenéssel válik hatályossá.
Amennyiben az ármódosításra az Ügyfél rendelésének leadása után, de a rendelés visszaigazolása,   illetve a teljesítés előtt kerül sor, a Szolgáltató csak az Ügyfél javára térhet el a rendelés leadásakor a feltüntetett ártól.
Amennyiben  valamilyen technikai hiba folytán hibás ár kerül megjelölésre és az Ügyfél hibás áron adja le megrendelését, a Szolgáltató nem köteles ezen a hibás áron teljesíteni.
Ilyen esetben a Szolgáltató felajánlja a valós áron történő teljesítést. Amennyiben az Ügyfél nem kívánja elfogadni a helyesbített árat, jogosult az elállásra.


Vásárlás a Webáruházban

Bár a Webáruházat bárki látogathatja, megrendelést csak regisztrált ügyfél adhat le. A megrendelés akkor válik érvényessé, ha a Vevő által megadott e-mail cmíre megérkezik a rendelésről szóló visszaigazoló e-mail.
Amennyiben a visszajelzés 48 órán belül nem érkezik meg az Ügyfélhez, akkor Felek bárminemű kötelezettsége minden további feltétel nélkül automatikusan megszűnik. A Szolgáltató nem felel az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért, ezekkel kapcsolatosan az Ügyfél kártérítési igénnyel nem léphet fel.

A Rendelés visszaigazoló e-mail tartalmazza a fizetendő végösszeget, mely tartalmaz minden kedvezményt, jóváírást és esetlegesen felmerülő extra díjakat, szállítási költségeket. Lehetőség van még leellenőrizni számlázás előtt a számlázási-, szállítási címét.
A Rendelés visszaigazoló e-mail a megrendelés napján kerül kiküldésre.

Az Ügyfél a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.


Elállás joga

Megrendelése során az Ügyfél élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 (tizennégy) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatának elküldésével jelezheti.
Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke.
Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni.
Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget.
Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
A kézbesített termékek mennyiségi és minőségi megfelelőségét az Ügyfélnek az átvételt igazoló dokumentum aláírása előtt ellenőriznie kell. Nem megfelelősség esetén az Ügyfél megtagadhatja a ) átvételét, és visszaküldheti az(oka)t a Szolgáltatónak.


Termékgarancia, Visszáruzás

Cégünk az általa eladott termékekre a gyártó által vállalt garanciát, illetve szavatosságot vállalja 14 napon belül. Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

3 napon belüli csere:

A terméket 3 munkanapon belül írásban bejelentett igény alapján cseréljük, ha bizonyítottan (fotó elküldése) a termék sérülten vagy gyárilag hibásan érkezik.
A termék eredeti csomagolásának és a teljes tartalmának meg kell lennie.
A hibás termék futárnak átadása után kapja kézhez a cserecsomagot.