Meghívó Pelenka webáruházunkba

Meghívó Pelenka webáruházunkba

A Buba-Baba Webáruház Új Kedvezményprogramjának tájékoztatója.

Az új rendszer bevezetésével bárki számára lehetőség nyílik a díjtalan házhozszállítás igénybevételére, továbbá még kedvezőbb áron juthat hozzá az általunk forgalmazott termékekhez!

 

1.)    Ki vehet részt a programban?

2.)    Hogyan igényelhetek Meghívót?

3.)    Hogyan jutok hozzá a kedvezményekhez?

4.)    Mi után jár hűségösszeg és mennyi?

5.)    Hogyan is működik ez a gyakorlatban?

6.)    Mikor és hogyan vehető igénybe a kedvezmény?

7.)    Hol értesülhetek az aktuálisan engem megillető kedvezményről?

8.)    Halmozható-e a kedvezmény?

9.)    Miért éri meg belépnem ebbe a programba?

 

1)      Ki vehet részt a programban?

Minden olyan kedves vásárlónk, aki regisztrál oldalunkon és igényel tőlünk egy személyre szabott Meghívót, melynek segítségével saját virtuális csoportja jön létre.

 

2.)     Hogyan igényelhetek Meghívót?

Írj nekünk: [Meghívót kérek] szöveggel az info@bubababa-pelenka.hu e-mail címünkre 

 

3)      Hogyan jutok hozzá a kedvezményekhez?

A Meghívót bárki számára továbbküldheted, akiről úgy gondolod hasznos dolgokra lelhet a saját családja számára.
Ha az a személy, akinek továbbítod meghívód és azon keresztül beregisztrál és vásárol a Buba-Baba Webáruházban az őt megillető hűségösszegek a TE Buba-Baba számládon is jóváírásra kerülnek a vásárlás teljesülését követően. A regisztrációról értesítést küldünk neked is!
FONTOS! Arról az e-mail címről küldd a meghívót, amivel beregisztráltál az oldalunkon.

 

4)      Mi után jár hűségösszeg és mennyi?

Minden vásárlás teljesülését Hűségösszeggel jutalmazzuk, melyeket a későbbi vásárlások folyamán bármikor beválthatsz (nincs időhöz kötve, készpénzre nem váltható).

A vásárlásnál minden megkezdett 1000 forint után 20 Ft , 20 000 Ft feletti vásárlás esetén DUPLÁZUNK, 1000 forintonként 40 Ft íródik jóvá a Bubababa számlán!

 

5.)     Hogyan is működik ez a gyakorlatban?

Vegyünk egy példát, hogy jobban érthető legyen, hogyan is működik a rendszer:

Kiküldöd 2 ismerősödnek a személyre szabott meghívód, hogy ajánld a Buba-Baba Webáruházat. Ők is igényelnek meghívót tőlünk, hogy részt vegyenek a programban és ők is ajánlják az ő ismerőseiknek. A példa kedvéért személyenként 1-1 barátnak.

Ez a te nézőpontodra lefordítva, annyit jelent, hogy a virtuális csoportodba jelenleg 4 fő tartozik. A könnyebb számolhatóság kedvéért tegyük fel, hogy mindannyian vásárolnak tőlünk 10 000 ft értékben.

Az előzőekben leírt hűségprogramunk alapján ők egyenként 200 Ft jóváírást kapnak.
Mivel ők a TE csoportodba tartoznak, részedre minden egyes összeget jóváírunk, amiben ők részesülnek, tehát a számládon 4X200 Ft-ot, azaz 800 Ft-ot írunk jóvá!

A példában felhozott esetben a vásárlásod végösszegét 800 Ft-tal csökkentheted.

 

6)      Mikor és hogyan vehető igénybe a kedvezmény?

Minden vásárlás alkalmával felhasználható az összegyűjtött kedvezmény!
Egyszerűen a Rendelés véglegesítése előtt a Szeretnéd beváltani?Kattints ide! gombra kell klikkelni és máris levonódik a rendelés végösszegéből!

7)      Hol értesülhetek az aktuálisan engem megillető kedvezményről?

A www.bubababa-pelenka.hu oldalon bejelentkezés után a fejlécben található Saját fiókom menüpontban a hűségkedvezmény négyzetben látható az aktuális felhasználható egyenleged.

8)      Halmozható-e a kedvezmény szintje?

Amennyiben jóváíródott, az nem vész el, következő hónapokra is átvihető és bármikor felhasználható, de kizárólag egy összegben lehet a teljes kedvezményt érvényesíteni.

9.)     Miért éri meg belépnem ebbe a programba?

Ez egy nagyon egyedi program a bababoltok körében. Ajánld az oldalt ismerőseidnek, rokonaidnak főként a kismamáknak, akik szeretnék a pelenkára szánt kiadásaikat csökkenteni, vásároljátok meg nálunk ezeket a termékeket:
(Gazdaságos pelenka, Gyári csomagos pelenka, babaápolási szerek, babákkal kapcsolatos kiegészítők, bio és öko termékek, kozmetikumok, testápolók, tusfürdők, amik a szülők kényeztetését szolgálják, továbbá kímélő mosószerek, baba textiltisztítók, ágyneműk széles választéka áll rendelkezésre.
Ha elég nagy lesz a virtuális Buba-baba csoportod, akár teljesen ingyen vásárolhatsz nálunk minden hónapban. Máshol csak olcsón vásárolhatsz, de itt elérheted, hogy
Ingyen vásárolsz pelenkát vagy bármi mást, ami a kínálatunkban fellelhető!